Vacatures

Werken bij De Wit Transport

Al meer dan 60 jaar zijn wij gespecialiseerd in groupage transporten vanaf één pallet tot een volle vracht. Bloemen, planten, groente en fruit, we vervoeren alles zolang het maar naar Frankrijk, Engeland of Zwitserland gaat. Ons moderne wagenpark bestaat uit Daf, Scania, Volvo en Mercedes. Samen zorgen wij ervoor dat onze klanten tevreden zijn en De Wit Transport zien als betrouwbare dienstverlener voor hun transporten. We hebben een superleuk team van chauffeurs, planners, loods en garagemedewerkers, en zijn regelmatig op zoek naar nieuw teamleden.

Mensen met passie voor het transportvak en mooie vrachtwagens.

Wil je ook lid worden van ons team? Gaat jouw hart ook harder kloppen als je een mooie vrachtwagen ziet? Heb je altijd graag willen werken bij een familiebedrijf waar iedereen welkom is? 

Kijk dan snel of er een vacature bij zit waar je op kunt solliciteren.

#wijzijndewittransport    jij ook?

deWit3625hildedewolf
Binnenland chauffeur CE

Locatie Oegstgeest

Op dit moment hebben wij nog plaats voor CE chauffeurs binnenland. Dit is een full-time baan die ook opgevuld kan worden als duobaan. We zoeken mensen die breed inzetbaar zijn, geen dag is dus hetzelfde.

Heb je een CE rijbewijs met Code 95? Heb je ook nog ADR en/of een Awarenes training gedaan (geen must, wel erg handig)

Lees verder en solliciteer direct

 

Monteur vrachtwagens

Locatie Oegstgeest

De Wit Transport en Van der Luyt Transport hebben samen een wagenpark van circa 260 eenheden. Van trekker-opleggers tot combi’s maar ook bakwagens.

Voor het onderhoud en reparatie aan dit wagenpark zijn we op zoek naar een kundige monteur. Iemand die verstand heeft van vrachtwagentechniek, opleggers, koelinstallaties en banden. Wij willen dat de auto's er tip-top in orde zijn. Daar hebben wie iemand voor nodig die verstand heeft van vrachtwagens, opleggers en digitale techniek maar ook van bijv. banden en koelinstallaties. 

Heb jij gouden handjes? Kan je maken wat je ziet? En heb passie voor en verstand van vrachtauto’s en (digitale) techniek?

Lees verder en solliciteer direct

Internationaal chauffeur Frankrijk Engeland Zwitserland

Locatie Oegstgeest

We zijn altijd op zoek naar goede internationale chauffeurs CE Frankrijk, Engeland en Zwitserland.


Lees verder en solliciteer direct

Internationaal chauffeur Dubbelbemand CE

Locatie Oegstgeest

We zijn altijd op zoek naar goede internationale chauffeurs dubbelbemand CE.


Lees verder en solliciteer direct

Medewerker Wasstraat met Commercieel inzicht

Locatie Oegstgeest

Onze auto's zijn het visitekaartje van De Wit transport en Van der Luyt transport. Onze wasstraat, aan de A44 en vlakbij de veiling van Rijnsburg, is daarom constant bezig om onze auto's er spik en span uit te laten zien. Daarnaast leveren wij dezelfde service aan onze externe klanten met bedrijfswagens. 

Door de unieke ligging vinden steeds meer mensen de weg naar onze wasstraat vinden en wordt het steeds drukker.

Daarom zijn we op zoek naar een zelfstandige en gemotiveerde medewerker. Bij voorkeur met een CE rijbewijs.

Iemand die weet wat hard werken is, technisch- en commercieel inzicht heeft, de wasstraat kan bedienen en leiding kan nemen bij het wassen van auto's


Wordt jij na deze vacature helemaal enthousiast? Dan zijn we op zoek naar jou!

Lees snel verder en solliciteer direct

 

20200423_163214
Erkend leerbedrijf

De Wit Transport is een erkend leerbedrijf. Volg je momenteel een BOL of BBL opleiding en zoek je een leerzame stagebaan, neem dan contact met ons op. Wij kunnen je namelijk allerlei leuke en uitdagende zaken leren. Zo kun je bij ons in de loods helpen bij het laden en lossen van auto’s en het klaarzetten van de groupage transporten. Ook kun je meewerken met onze collega’s in de garage en meerijden met onze ervaren chauffeurs. Kortom, tal van mogelijkheden. Wil je meer informatie hierover, neem contact met ons op en wij zullen de mogelijkheden met je bespreken.

Waarom werken bij De Wit Transport?
  • Modern wagenpark
  • Gezonde organisatie
  • Fijne collega’s
  • Prettige werksfeer
  • Variabele werktijden
  • Geen dag hetzelfde
  • Arbeidsvoorwaarden conform de CAO Beroepsgoederenvervoer
  • Erkend leerbedrijf