Tankcontainer transport

Tanktransport chemische goederen en vloeistoffen

Ons wagenpark bestaat uit eigen auto’s en opleggers van een hoge kwaliteit. De containers worden geladen en/of gelost in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Spanje en Italië. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van het vervoeren van containers met chemicaliën en vloeistoffen kunt u goed bij ons terecht. Onze deskundige planners zorgen ervoor dat de transport opdracht voorspoedig verloopt. Daarbij staan veiligheid en kwaliteit bij ons voorop.

Het vervoeren van chemische goederen en vloeistoffen vraagt om secure werkwijzen. Wij hanteren daarom strenge veiligheidseisen en procedures.  Zo brengen wij uw chemische goederen en vloeistoffen veilig van A naar B. Onze vakbekwame chauffeurs beschikken over de benodigde ervaring en certificaten:

  • ADR Certificaat
  • BBS (Behaviour Based Safety)
Tankcontainer7
Tankcontainer10
SQAS certificering

Dat wij het transport van chemische goederen op een veilige, kwalitatief goede en voor het milieu juiste manier uitvoeren, is voor ons vanzelfsprekend. Daarom hebben wij dit ook laten certificeren door middel van het ISO 9001 en het SQAS Certificaat. Met het SQAS-certificaat tonen wij aan dat we voldoen aan de zeer strenge eisen die gesteld worden aan het vervoeren van ADR-producten. Tijdens de tweejaarlijkse uitgebreide audits wordt onze organisatie getoetst op kwaliteit, veiligheid en milieu. We streven hiermee naar het continue verbeteren van onze dienstverlening.

Onze tankcontainer transport in het kort
  • Vakbekwame planners en chauffeurs
  • Aandacht voor uw wensen en eisen
  • ADR certificaat
  • BBS (Behaviour Based Safety)
  • Veilig laden en lossen
Meer weten?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden, neem gerust vrijblijvend contact op met onze afdeling Container Planning:

Telefoonnummer: +31 - 88 66 53 360
E-mail: containerplanning@dewittransport.nl