Wagenpark en onderhoud

Wagenpark en onderhoud

Ons moderne wagenpark bestaat momenteel uit circa 300 eigen vrachtwagens. Wij rijden met de merken DAF, Mercedes, Scania en Volvo. Ons moderne wagenpark bestaat uit: kastenwagens, koelwagens, bakwagens, combi’s, tautliners (ook mét coilgoot), citytrailers en containerchassis (20ft, 40ft en 45ft). Door ons grote aanbod van verschillende type auto’s, kunnen wij u op veel gebieden van dienst zijn.

Dat De Wit Transport meer is dan transport alleen blijkt ook uit de veelomvattende garageactiviteiten. Wij beschikken op onze locatie in Oegstgeest over eigen garage - en onderhoud faciliteiten. Met goed opgeleide monteurs verzorgen wij het onderhoud, de reparaties en de keuringen van ons eigen wagenpark. In onze BOVAG-garage wordt het eigen materieel onderhouden en gerepareerd. Bovendien is de garage een officieel APK-keurstation Zware Bedrijfswagens, ook voor collega-vervoerders.  Daarnaast is de garage ook een tachograaf-dealer en STEK-erkend, voor onder andere het onderhoud van koelmachines.

Tenslotte geeft de wasstraat, met duurzame wasmiddelen en gerecycled water, alle vrachtwagens een fris en schoon uiterlijk. Tegen marktconforme tarieven kunnen ook andere vervoerders gebruik maken van de wasstraat. Het in huis hebben van deze activiteiten maakt De Wit Transport nog flexibeler en geeft u de garantie dat uw goederen, mede in het licht van de HACCP-eisen, veilig en schoon worden vervoerd. Onze wagens blijven hierdoor in goede staat en komen schoon en netjes voor de dag.

Bezoek onze website Van der Luyt Truckwash voor meer informatie over was- en reparatie mogelijkheden.

Over Ons foto 2