Groupage transport

Groupage transport

Groupage transport, ook wel stukgoed transport genoemd, is de efficiënte en duurzame oplossing voor het vervoeren van goederen.  Door het samenvoegen van zendingen van diverse opdrachtgevers kunt u rekenen op een snelle, doelmatige en effectieve wijze van het vervoeren van uw goederen. Of u nu 1 pallet te vervoeren heeft of een complete vracht, wij zorgen ervoor dat uw goederen veilig en snel vervoerd worden. Betrouwbaar, flexibel en efficiënt: daar ligt de kracht van De Wit Transport. Wij vervoeren zowel van en naar Frankrijk als naar andere Europese (link) bestemmingen.

20210203_160653
DAGELIJKS GROUPAGE TRANSPORT MET EIGEN WAGENPARK

De Wit Transport is dé Frankrijk specialist van Nederland. We vertrekken dagelijks met ruim 120 van onze eigen auto’s richting alle belangrijke bestemmingen in Frankrijk. Onze planners en chauffeurs spreken de Franse taal, kennen goed de weg en hebben jarenlange ervaring met vervoer naar Frankrijk. Wij staan iedere dag voor u klaar om uw transporten in goede banen te leiden. Bovendien kunt u gemakkelijk de zendingen inboeken en volgen via onze onlineklanten portal, Transpas Online.

Ons eigen wagenpark voor het rijden van stukgoed bestaat momenteel uit trekkers, boxtrailers, koeltrailers en tautliners. Wij beschikken ook over opleggers met zowel een coilgoot als een 2-tons onderschuivende laadklep, om zo uw goederen zo goed en veilig mogelijk te vervoeren. Door ons uitgebreide wagenpark kunnen wij onze opleggers veelzijdig inzetten.

Coilgoot staal
Onze groupage diensten in het kort:
  • Dagelijks vertrek naar Frankrijk
  • Groupage (stukgoed, deelladingen)
  • Eigen wagenpark
  • Kastenwagens, tautliners, bakwagens en koeltrailers
  • Laadklep leveringen
  • Bekend in en met Frankrijk
  • Al onze planners spreken de Franse taal
  • Track & Trace
Meer weten?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van uw export of import stukgoed zendingen, neem vrijblijvend contact op met onze afdeling Groupage transport:

Telefoonnummer: +31 - 88 66 53 300
E-mail: sales@dewittransport.nl