Kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid

Kwaliteit, Veiligheid en Duurzaamheid

ISO 9001:2018 en SQAS

De wens van onze klant staat voorop en door onze vele transportmogelijkheden kunnen wij bijna alle transportvragen oplossen. Daarbij waarborgen wij de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze dienstverlening. Dat doen wij door duidelijke afspraken te maken en de korte, persoonlijke lijnen tussen klant en planning. Om deze kwaliteit en klanttevredenheid hoog te houden, zijn we ISO 9001 en SQAS gecertificeerd.

Hygiënecode Transport en Opslag

Het is de verantwoordelijkheid van De Wit Transport om bij transport en/of opslag van goederen en materialen alles in staat te stellen om de hygiëne en voedselveiligheid te garanderen. Om dit te borgen, conformeren wij ons aan de Hygiënecode Transport en Opslag (Evofenedex). 

Paychecked in Transport

Ook zijn wij trots te melden dat wij sinds 2018 het keurmerk “Paychecked in Transport” hebben mogen ontvangen. Het keurmerk is een invulling van de ketenaansprakelijkheid voor loon die is opgenomen in de Wet Aanpak Schijnconstructies (WAS) voor de vervoerssector en expediteurs. Het doel van het keurmerk is het beperken van risico’s voor opdrachtgevers (verzenders) die een vervoersovereenkomst afsluiten met een in Nederland gevestigde vervoerder.

Nieuw kwaliteit