Organisatie

Organisatie

Ons familiebedrijf is opgericht in 1958 door de gebroeders De Wit uit Hillegom. We zijn gestart met het rijden van zand vanuit het duingebied, het vervoeren van bouwmaterialen en graszoden, maar ook stookolie voor de tuinbouw. Door de jaren heen is het bedrijf enorm gegroeid en in de jaren 90 is De Wit Transport overgenomen door zoon Cees jr. de Wit. We hebben zeer veel ervaring opgedaan met transport op diverse landen in Europa, van waaruit het specialisme op Frankrijk is ontstaan.

In 2013 zijn we gestart met een extra specialisatie, namelijk het bloemen en planten transport en we hebben dit inmiddels flink kunnen uitbreiden. Vlak daarna hebben we onze diensten uitgebreid met container transport. Sinds 2015 rijden wij ook tankcontainers en hebben we een mooi klantportfolio op weten te bouwen.

In 60 jaar zijn we uitgegroeid tot een professioneel transportbedrijf. Op dit moment telt ons bedrijf 230 medewerkers en hebben we ca. 180 eigen auto’s rijden. We zijn er enorm trots op hoe klanten ons waarderen. Dagelijks plannen wij de transportopdrachten weer met veel enthousiasme.

Over Ons Foto 4
Onze kernwaarden

Onze organisatie typeert zich door de hoge mate van flexibiliteit en een goede betrouwbaarheid. Voor onze klanten kijken wij voortdurend naar de best passende en economisch meest gunstige oplossing. Ondanks de grootte van onze organisatie en de diversiteit in ons transport aanbod, werken we in kleine teams, waardoor we snel schakelen en samenwerken met onze klant, planning, chauffeurs én afleveradressen.

  • Betrouwbaar

    We houden ons aan onze beloftes. Wij vinden het belangrijk dat we een goede relatie hebben met onze klanten en dat onze diensten van hoge kwaliteit zijn. Dit doen wij met een hecht team van medewerkers. Wij staan altijd voor u klaar om er voor te zorgen dat uw goederen snel en veilig vervoerd worden.

  • Flexibel

    De wens van de klant staat bij ons voorop. Wij bieden altijd een oplossing die het beste past bij wat u nodig heeft. Tijdens het gehele traject denken we actief met u mee en sturen we bij indien noodzakelijk. Op deze manier worden transport opdrachten vlot en naar tevredenheid uitgevoerd.

  • Efficiënt

    We bereiken het gewenste resultaat door onze doelmatige aanpak. Onze ervaren planners en vakbekwame chauffeurs zijn bekend met de dynamiek van transport en logistiek. Met elkaar zorgen wij ervoor dat de economisch meest voordelige aanpak gekozen wordt.