Organisatie

Organisatie

Ons familiebedrijf is opgericht in 1958 door de gebroeders De Wit uit Hillegom. We zijn gestart met het rijden van zand vanuit het duingebied, het vervoeren van bouwmaterialen en graszoden en het transporteren van stookolie voor de tuinbouw. Het bedrijf is door de jaren heen enorm gegroeid en is in de jaren 90 overgenomen door zoon Cees de Wit jr. Door ruim zestig jaar in het vakgebied hebben we veel kennis en ervaring opgedaan op het gebied van transport in diverse landen in Europa. Wij zijn met name gespecialiseerd in het transport van en naar Frankrijk. Zo rijden er iedere dag rond de 120 vrachtwagens met stukgoed, bloemen en planten, groente en fruitvan en naar Frankrijk.

In 2013 zijn we gestart met het transport van bloemen en planten. Inmiddels hebben wij deze dienst flink kunnen uitbreiden waardoor wij nu ook specialist op dit gebied zijn. Vervolgens is onze dienstverlening ook uitgebreid met containertransport en sinds 2015 bieden wij ook tankcontainer transport aan. Zo verzorgen wij ook het vervoer van chemicaliën, vloeistoffen en poeders. Sinds 2019 is onze afdeling Forwarding een integraal onderdeel van onze dienstverlening. Hierdoor zijn wij in staat om onze klanten volledig te ontzorgen op logistiek gebied.

In 60 jaar zijn we uitgegroeid tot een all-round logistiek dienstverlener. Op dit moment telt ons bedrijf ruim 400 medewerkers en wij een groot wagenpark met ruim eigen 300 vrachtwagens waaronder koeltrailers, kastentrailers, zeilentrailers, citytrailers en combi’s.  

Over Ons Foto 4
Onze kernwaarden

Onze organisatie typeert zich door de hoge mate van flexibiliteit, efficiëntie en een goede betrouwbaarheid. Voor onze klanten kijken wij voortdurend naar de best passende en economisch meest gunstige oplossing. Klanten kunnen bovendien zendingen gemakkelijk inboeken en volgen door middel van het online klanten portal, Transpas Online. Ondanks de grootte van onze organisatie en de diversiteit in ons transport aanbod werken wij in kleine teams, waardoor wij snel schakelen en samenwerken met onze klant, planning, chauffeurs én afleveradressen. De tevredenheid van onze klanten is erg belangrijk voor ons en daarom zetten wij ons elke dag in om u compleet te ontzorgen op logistiek gebied.

  • Betrouwbaar

    Wij komen onze beloftes na. Een goede klantrelatie is voor ons erg belangrijk en daarbij staat vertrouwen en hoge kwaliteit voorop. Ons hechte team van goed opgeleide medewerkers staan altijd voor u klaar om ervoor te zorgen dat uw goederen veilig en snel vervoerd worden.

  • Flexibel

    De wens van de klant staat bij ons voorop: wij bieden een oplossing voor uw logistiek vraagstuk. Wij luisteren graag naar uw behoeften om u zo de beste dienstverlening op maat te geven. Wij denken het gehele transport traject met u mee waardoor de transport opdrachten vlot en naar tevredenheid wordt uitgevoerd.

  • Efficiënt

    We bereiken het gewenste resultaat door onze doelmatige aanpak. Onze ervaren planners en vakbekwame chauffeurs zijn bekend met de dynamiek van transport en logistiek. Met elkaar zorgen wij ervoor dat de economisch meest voordelige aanpak gekozen wordt.