Zee & lucht vracht

Zee & lucht vracht

Zeevracht:

Als lid van een wereldwijd netwerk van agentschappen kunnen wij wereldwijde FCL-, LCL- (consolidatie) en breakbulkoplossingen aanbieden en uw zending afhandelen en zorgen voor een veilige levering aan uw klant.

Wij zijn gespecialiseerd in het ontzorgen van uw orders. Of het nu gaat om afhandeling van documentatie of het afleveren van de goederen bij u thuis, we streven ernaar om een naadloos proces te garanderen. Wij hebben de mogelijkheid om uw lading naar elke zeehaven ter wereld te vervoeren, terwijl we ook alle benodigde documenten beheren.

Vessel

Luchtvracht:

We bieden speciale charter- of lijnvluchtopties en zijn gespecialiseerd in het afhandelen van alle soorten luchtvracht, inclusief gevaarlijke stoffen, breekbare voorwerpen en buitenmaatse vracht. Ons team is volledig opgeleid om alle benodigde documentatie af te handelen, inclusief douane-inklaring, om ervoor te zorgen dat uw zending op tijd en zonder problemen wordt afgeleverd. Laat ons de logistiek afhandelen, zodat u zich kunt concentreren op uw bedrijf. Wij nemen service zeer serieus en daarom nemen wij altijd de tijd voor persoonlijk contact

Cargo KLM vliegtuig

Intermodaal:

Wij bieden transcontinentale spoorwegopties voor FCL- en LCL-zendingen aan. Met FITS Logistics kunnen bedrijven profiteren van gecombineerd vervoer, waarbij een groot deel van de reis per trein of schip wordt afgelegd en alleen het voor- en natransport wordt uitgevoerd met wegtransport. Dit helpt de kosten te verlagen, de ecologische voetafdruk van elke zending te minimaliseren en ervoor te zorgen dat goederen op tijd en in goede staat worden afgeleverd. Of u nu zeecontainers wilt vervoeren, of semi-trailers, FITS Logistics heeft de expertise om dit voor u te regelen.

Optie-3-rotterdam
Meer weten?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden, neem gerust vrijblijvend contact op met onze Sales afdeling:

Telefoonnummer: +31 - 88 66 53 385  of  +31 – 18 05 31 401
E-mail: sales@dewittransport.nl of sales@fitslogistics.com